g Werkwijze | Contiplan
Kunststof kozijnen-Onderhoudsvrij, kras- en weerbestendig
Kunststof deuren-Voor-, achter- of tuindeuren en schuifpuien
Gevelbekleding-Kunststof boeien en panelen, Keralitschroten en foliestaalplaat

Kunststof kozijnen

U wilt mooie kozijnen die u nooit meer hoeft te schilderen. Daarom leveren wij hoogwaardige kunststof kozijnen van het Duitse merk Gealan, al jaren de toonaangevende producent in Europa. U kunt kiezen uit meerdere profielen en vele kleuren, zodat u altijd een passend kozijn vindt. Of u nu kiest voor glad of houtnerf, het kunststof is altijd bestand

Kunststof deuren

Qua uiterlijk ziet u tegenwoordig geen verschil meer tussen een kunststof deur en een houten deur. Allerlei kleuren en designs kunnen we u leveren. U profiteert echter wel van de voordelen die kunststof biedt: schilderen is voortaan verleden tijd en elke deur wordt standaard geleverd met het Politiekeurmerk SKG Klasse 2. Veiligheid, duurzaamheid en

Gevelbekleding

Details zijn belangrijk. Daarom bieden we u verschillende soorten en kleuren onderhoudsvrije gevelbekleding die we strak afwerken: foliestaalplaat, Keralitschroten en Volkern kunststof boeien en panelen. Zo vindt u altijd een duurzame en milieuvriendelijke gevelafwerking, dakrand, dakoverstek, boeiboord, puivulling, gootafwerking, luifel of borstwe

Kunststof kozijnen

Onderhoudsvrij, kras- en weerbestendig

Kunststof deuren

Voor-, achter- of tuindeuren en schuifpuien

Gevelbekleding

Kunststof boeien en panelen, Keralitschroten en foliestaalplaat


Over Contiplan

 

Contiplan is een familiebedrijf uit Hengelo dat is opgericht in 1996. In dat jaar begonnen we met het plaatsen van kunststof kozijnen, deuren, onderhoudsvrije dakkapellen en gevelbekleding. Vader en zoons Hengelman zijn u graag van dienst!

 

De garanties die we u bieden:

  • Wij geven op onze producten standaard 10 jaar garantie, maar ze gaan natuurlijk veel langer mee.

  • U betaalt bij ons altijd 100% achteraf, na oplevering van de werkzaamheden, dus u loopt geen enkel risico

  • Contiplan werkt met op maat gemaakte oplossingen. Door deze flexibele opstelling kunnen wij elk product op maat leveren voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

 

Zo gaan wij te werk:

  • Na ontvangst van uw offerteaanvraag nemen wij contact met u op om te horen wat uw wensen zijn.

  • Na deze telefonische toetsing komen wij bij u langs, om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden met u door te nemen.

  • Aan de hand hiervan krijgt u van ons een heldere (vrijblijvende) offerte per e-mail of per post.

  • Onze AutoCAD-specialisten maken een duidelijke CAD-tekening van uw opdracht, waardoor u een duidelijk overzicht hebt van het eindresultaat.

  • Na akkoord op de tekening plannen we een datum in en komen we het plaatsen bij u.

 

Meer weten? Neem contact op!

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw woning. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

 

Laatste Nieuws