g Kozijnen | Contiplan
Kunststof kozijnen-Onderhoudsvrij, kras- en weerbestendig
Kunststof deuren-Voor-, achter- of tuindeuren en schuifpuien
Gevelbekleding-Kunststof boeien en panelen, Keralitschroten en foliestaalplaat

Kunststof kozijnen

U wilt mooie kozijnen die u nooit meer hoeft te schilderen. Daarom leveren wij hoogwaardige kunststof kozijnen van het Duitse merk Gealan, al jaren de toonaangevende producent in Europa. U kunt kiezen uit meerdere profielen en vele kleuren, zodat u altijd een passend kozijn vindt. Of u nu kiest voor glad of houtnerf, het kunststof is altijd bestand

Kunststof deuren

Qua uiterlijk ziet u tegenwoordig geen verschil meer tussen een kunststof deur en een houten deur. Allerlei kleuren en designs kunnen we u leveren. U profiteert echter wel van de voordelen die kunststof biedt: schilderen is voortaan verleden tijd en elke deur wordt standaard geleverd met het Politiekeurmerk SKG Klasse 2. Veiligheid, duurzaamheid en

Gevelbekleding

Details zijn belangrijk. Daarom bieden we u verschillende soorten en kleuren onderhoudsvrije gevelbekleding die we strak afwerken: foliestaalplaat, Keralitschroten en Volkern kunststof boeien en panelen. Zo vindt u altijd een duurzame en milieuvriendelijke gevelafwerking, dakrand, dakoverstek, boeiboord, puivulling, gootafwerking, luifel of borstwe

Kunststof kozijnen

Onderhoudsvrij, kras- en weerbestendig

Kunststof deuren

Voor-, achter- of tuindeuren en schuifpuien

Gevelbekleding

Kunststof boeien en panelen, Keralitschroten en foliestaalplaat


Kunststof kozijnen
met onderhoudsvrije profielen

Kunststof kozijnen </br> met onderhoudsvrije profielen

Kunststof kozijnen met onderhoudsvrije profielen

 

Het voordeel van de kunststof kozijnen die wij bieden is dat u kunt kiezen uit verschillende profielen en kleuren. Daardoor passen ze bij elk type woning. Zelfs glas in lood kunnen we in het kunststof kozijn plaatsen, zodat de stijl van uw woning intact blijft.

 

Profiteer van de voordelen

De kozijnen zijn eenvoudig schoon te maken, blijven kleurecht, hebben een hogere isolatiewaarde en veranderen onder weersinvloeden niet van vorm, zodat ze perfect blijven sluiten. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u nooit meer hoeft te schilderen. Bovendien leveren wij ook bijpassende zonwering en insectenwering. Laat u door ons adviseren op het gebied van screens, rolluiken en zonneschermen.

 

Topprofielen: weer- en krasbestendig en gerecycled

Contiplan is leverancier van Gealan-profielen. Dit Duitse topmerk biedt kozijnprofielen die een zijdeglanzend, glad en porievrij oppervlak hebben. Hierdoor zijn ze niet alleen zeer krasbestendig, maar ook bijzonder ongevoelig voor de afzetting van stof en vuil. Schilfers en barstjes in de kozijnen behoren tot het verleden. PVC van oude kozijnen wordt opnieuw tot granulaat verwerkt en in de fabricagecyclus van nieuwe profielen geïntegreerd. Zodoende is een gesloten materiaalkringloop verzekerd.

 

De 3 soorten kozijnprofielen van Gealan:

·       BASIC Vlak profiel 8037.
Dit profiel wordt meestal toegepast in moderne, strakke huizen en in bedrijfspanden.

·       STYLE Verdiept profiel 8018, schuine zijden lopen 15 graden af.
Dit profiel wordt het meest verkocht en past ook bij nagenoeg iedere woning.

·       SOLID Verdiept profiel 8020, schuine zijden lopen maar 5 graden af.
Dit profiel is speciaal ontwikkeld voor oudere woningen. Helemaal met een houtlookverbinding kunnen we hiermee uw oude woning authentiek laten.

 

Meer weten? Neem contact op!

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van kunststof kozijnen voor uw woning. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.